Termeni si conditii

Prin achizitionarea produselor de cofetarie si patiserie din magazinul nostru online va supuneti urmatorilor termeni si conditii pe care le veti regasi in cele ce urmeaza:

Site-ul www.poftadedulce.com este proprietatea exclusiva a companiei RO AN Trade Invest, CUI: RO 25668138, J40/6875/2009. Orice material, descriere sau serviciu regasit pe site-ul nostru sub orice forma s-ar afla nu poate fi preluat si utilizat ca atare. In cazul in care se produce acest lucru, compania va pune in aplicare normele de despagubire pentru incalcarea dreptului de autor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Oricand va fi nevoie, administratorul site-ului www.poftadedulce.com  isi aloca dreptul de a modifica, cat si de a completa aceasta lista de termeni si conditii pe care o pune in permanenta la dispozitia dumneavoastra.

Informatiile pe care le veti furniza in formularul de comanda au caracter personal, www.poftadedulce.com utilizandu-le strict pentru a pune in aplicare livrarea produselor achizitionate. De asemenea, toate datele personale pe care le veti oferi vor fi folosite doar de www.poftadedulce.com, acesta asumandu-si responsabilitatea ca acestea nu vor fi folosite de alte persoane terte.

Odata confirmata comanda, dumneavoastra ca si client va veti supune in totalitate tuturor termenilor si conditiilor pe care le regasiti in acesta descriere. Acceptarea comenzii va fi considerata ca si finalizata in momentul in care dumneavoastra veti confirma verbal faptul ca va mentineti solicitarea pentru livrarea comenzii.

Produsele pe care le veti comanda nu se pot returna!

Produsele detinute de www.poftadedulce.com sunt supuse in totalitate normelor de igiena si alimentatie, conform legii in vigoare.

Exista posibilitatea ca livrarea produselor de cofetarie sa intampine anumite dificultati precum conditiile meteorologice nefavorabile sau alt tip de eveniment care nu intra in  responabilitatea site-ului www.poftadedulce.com . In acest caz, nu ne asumam responsabilitatea pentru livrarea care poate suferi intarzieri.

Daca vor exista anumite neintelegeri intre compania ce detine siteul www.poftadedulce.com  si clientii sai, vom opta pentru rezolvarea pe cale amiabila. In caz contrar, neintelegerile vor fi rezolvate apeland la organele specializate.